Excursie naar windpark voor inwoners uit Ermelo en Putten

Voor de omwonenden van windpark Horst en Telgt organiseren wij als initiatiefnemers, Prowind en Veluwe Energie, een excursie naar een windpark.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u benieuwd bent naar hoe een windpark eruitziet en hoe het landschappelijk in kan passen. Misschien heeft u daarnaast inhoudelijke vragen over het project. Wij willen u daarom de mogelijkheid geven om zelf ervaring op te doen, door een bezoek te organiseren aan een bestaand windpark. Indien u daar belangstelling voor heeft, bent u van harte welkom op zaterdag 12 november.

Tijdens deze middag bieden wij u de gelegenheid om op verschillende afstanden van de windturbines de geluidsbelasting te ervaren, maar ook slagschaduw. Daarnaast kunt u een kijkje nemen binnen in een windturbine en bij het inkoopstation, mits u stevige schoenen draagt.

Wanneer: Zaterdagmiddag 12 november 2022 van 11:30 tot 14:00.

Waar: Vertrek om 11:30 vanaf Ons Huis, Zeeweg 100, Ermelo.

Hoe: Met een comfortabele bus

Aanmelden: vóór 10 november 12:00 uur via een email naar meijer@prowind.com

Let op: de bus is gereserveerd. Mensen kunnen zich aanmelden tot de bus vol zit. 

Laat bij uw aanmelding weten met hoeveel personen u verwacht aanwezig te zijn, dan bent u verzekerd van een plek. Mochten we te veel aanmeldingen krijgen dan organiseren we een tweede excursie. Geef ook graag aan als 12 november niet uitkomt en u wel mee wilt op een ander moment.

Wij verzorgen een lunch met broodjes en iets te drinken. Vermeld daarom bij uw aanmelding of u allergieën of andere wensen heeft, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

We hopen u binnenkort te zien!